25 Temmuz 2019 Perşembe

"Hepimiz Değerliyiz"e imza attılar

        İsmetpaşa Ortaokulu öğrencileri; adalet, hoşgörü, yardım severlik, vefa doğruluk gibi değerlerle ilgili kaleme aldıkları söyleşileri “Hepimiz Değerliyiz” adlı kitapta topladı. "Hepimiz Değerliyiz"e imza attılar İsmetpaşa Ortaokulu öğrencileri, her yıl düzenli olarak çıkardıkları kitaplara bir yenisini daha ekledi.
  

2014 yılında Küçük Kalemler kitabı ile başlayan yazarlık serüveni, Geleceğin Yazarları, Yazmaya Değer, Okumaya Değer ve Hepimiz Değerliyiz serisi ile devam etti. Kitabın imza günü, okul bahçesinde gerçekleştirildi. Yazarlık heyecanını doyasıya yaşayan öğrenciler büyük bir gururla kitaplarını imzaladılar. 


                                        GELECEK İÇİN UMUT VERİCİ 
        İmza törenine katılan Düzce İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ekrem Yazar, öğrencilerin bu tür faaliyetlerinin gelecek için umut verici olduğunu kaydederek “Çocuklarımızın bu faaliyetleri gerçekten gelecek için umut verici. İnşallah bu çocuklarımızın arasından geleceğin yazarları çizerleri çıkar. Biz de gurur duyarız. Ben bu etkinlik için okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

                                                5. KEZ YAPILIYOR 
        Okul Müdürü İzzet Ölmez ise bu yıl 5.si gerçekleştirilen imza günü etkinliğiyle çocuklara kendi düşüncelerini özgürce ifade etme yetisi kazandırmayı hedeflediklerinin altını çizerek “5 yıldır gerçekleştirdiğimiz bir etkinlik. Amacımız gelecekte çocuklarımızın kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilmelerine katkı sunmak. Geleceğin yazarları yetişsin istiyoruz. Bunun için de elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Umarız bu çalışma amacına ulaşır ve çocuklarımız ülkemize katkı sunan bireyler olurlar” diye konuştu. 

                                        İLK GÜNKÜ HEYECANLA
        İlk günkü gibi heyecanlı olduklarını vurgulayan Türkçe Öğretmeni Aydın Keskin ise bu yıl tüm okul çapında bir çalışma yaptıklarını belirterek “Biz 2014 yılında bu etkinliğe başladık. Sayımız her geçen gün arttı. Küçük Kalemler, Geleceğin Yazarları, Yazmaya Değer, Okumaya Değer kitaplarını çıkarttık. Bu yıl tüm Türkçe öğretmeni arkadaşlarımın da desteği ile bütün okul çapında bir çalışma yaptık. Kitabımıza da Hepimiz Değerliyiz ismini verdik. Biz ilk günkü gibi heyecanlı ve son derece gururluyuz. Heyecanımızı paylaşan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder